Welkom bij 1920 clubhouse, de enige podcast in Nederland over vrouwenvoetbal. We lezen en horen enorm veel over het mannenvoetbal, maar hoe staat het met de vrouwen? Welke invloed heeft de COVID-19 crisis bijvoorbeeld op de Eredivisie Vrouwen, de transferperiode en het uitspelen van verschillende competities? Hoe staan de clubs er financieel voor en wat doen deze omstandigheden met de mentale gezondheid van speelsters? Dit en (veel) meer komt aan bod in 1920 Clubhouse, dé vrouwenvoetbal podcast waarin Leonne Stentler, Hassnah Elhage en Marjolein van der Veldt alles bespreken dat op en rondom de velden gebeurt. Hier in Nederland, maar ook in het buitenland. Tijdens de COVID-19 crisis, maar ook daarna.

Sound Effects: Zinzi van Duijnhoven