Welkom bij de allerlaatste aflevering van seizoen 1 van 1920 Clubhouse! Met deze week tips voor de zomerstop, ‘the return of the Sari’ en uiteraard nemen we ook deze week weer een kijkje in onze glazen bol als we onze voorspellingen geven voor het nieuwe seizoen van de Eredivisie Vrouwen. Verder komen er maar liefst 5 L.I.E.K.E.(s) aan bod, sluiten het seizoen af met het beantwoorden van luisteraarsvragen en verklappen we onze plannen voor volgend seizoen, want we komen terug! Bedankt voor het luisteren, prettige vakantie en tot snel!

Sound Effects: Zinzi van Duijnhoven