WK2019

"Wij zouden ook iets met het vrouwenvoetbal willen doen"

Het vrouwenvoetbal groeit enorm en ook de commerciële kansen van de sport ontwikkelen zich in sneltreinvaart. De OranjeLeeuwinnen hebben in de zomer 2017 het hart van Nederland veroverd en zojuist hun WK-ticket veilig gesteld. Nú is het moment om hier als bedrijf op in te spelen. Maar hoe?

Met het oog op het aankomend WK in 2019 staan wij jou graag bij op het gebied van activaties en sponsorship. Wij geloven in de kracht van het vrouwenvoetbal en hebben toffe campagnes bedacht die passen bij het podium en de sport. Like what you see? Claim dan nu jouw campagne. Door het delen van onze campagnes maken wij het laagdrempelig voor bedrijven om in te stappen. Liever een activatie op maat? Lees dan snel verder!

Communiceren & Activeren


Wij creëren activaties en marketingconcepten die de sport en opdrachtgever duurzaam aan elkaar koppelen. Van vlogs naar complete campagnes en evenementen, we creëren groei en impact voor deelnemende partners. Wij kennen alle hoeken van het veld en werken met experts gespecialiseerd in alle aspecten van het vrouwenvoetbal.

Strategie & Co-creatie


Wij werken hands-on, met een totaalaanpak en een vleugje (voetbal)magie. Door samen doelen te bepalen kunnen wij jouw bedrijf voorzien van een op maat gemaakte strategie. Jouw boodschap, in het vrouwenvoetbal landschap. We speak your language. Van workshops en social media campagnes tot een OranjeCamping, wij zijn jouw strategische partner.