In samenwerking met Yiro B.V. werd VV Kicks wekelijks uitgezonden. Dit is het programma over vrouwenvoetbal en alles daaromheen, met aandacht voor top- en breedtesport en het nationale en internationale voetbal. Zowel de KNVB, de eredivisie-clubs als de amateurverenigingen zijn intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van VV Kicks.

Het eerste online programma over vrouwenvoetbal en alles daaromheen. Tijdens het tiende seizoen van de Eredivisie Vrouwen namen Leonne Stentler en Fresia Cousinño Arias elke week plaats op de VV Kicks bank met verschillende gasten uit het vrouwenvoetbal.

Het praatprogramma werd gemaakt met als doel om vrouwelijke voetbalidolen in beeld te brengen. Met populaire items als ‘Vreetkicks’ en ‘Social met Sanne’