Over ons

Wij zijn game changers. Geboren en volwassen geworden in voetbal. Een straatvoetbal koningin, presentatrice, sport consultant, sportjournaliste, merkbouwer en international met een gedeelde missie.

Diensten

Een sport in ontwikkeling, met na het EK in 2017 een imago dat steeds positiever wordt. Zijn we er al? Wij zijn begonnen, maar er valt nog veel te winnen. We kennen nu allemaal de beste speelster van de wereld, maar er zit nog veel meer in deze sport. Wij zijn vanuit alle hoeken experts in (vrouwen)voetbal. We kennen de geschiedenis, de ontwikkeling, de voetbalsters, de cultuur, verenigingen, bonden, binnen- en buitenland, maar bovenal de kansen. Wij maken de content die past bij deze tak van sport, in beeld, tekst of gewoon door te vertellen. Wij zijn jouw strategische partner. En we blijven altijd voetbalsters die de wereld willen verbeteren, want wij zijn vrouwenvoetbal. Hoe we deze kansen omzetten in daden, dat zie je hieronder in onze showcase.

VV Kicks ontwikkelt verschillende producties. Zo werd in samenwerking met Yiro B.V. een wekelijks programma over vrouwenvoetbal en alles daaromheen uitgezonden. Met aandacht voor top- en breedtesport en het nationale en internationale voetbal. Zowel de KNVB, de eredivisie-clubs als de amateurverenigingen zijn intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het programma. Ook werden in 2018 een viertal korte films in samenwerking met It is time gelanceerd. Onze producties hebben als doel om vrouwenvoetbal op een frisse en toffe manier neer te zetten.

We speak your language, content die past bij het doel.

Sportproducties

Activaties

Wij creëren activaties die de sport en opdrachtgever duurzaam aan elkaar koppelen. Van vlogs tot evenementen, we creëren groei en impact voor deelnemende partners. Het EK kick off feest in onze showcase is daar een sterk voorbeeld van. Door in te spelen op emotie en verbinding is een strategie ontwikkeld die zich richt tot, voor en met potentiële voetbalfans. Een strategie waar partners makkelijk op in kunnen haken.

Wij willen de sport een gezicht en speelsters een plek geven om zichzelf te profileren. Vrouwenvoetbal wordt op een frisse en nieuwe manier neergezet, waardoor de sport verder zal ontwikkelen. Geen kopie van mannenvoetbal, maar het vrouwenvoetbal een podium bieden om hun eigen publiek te bereiken. We hebben een team van content creators die verhalen maken die passen bij deze missie.

Storytellers

Team

Wij zijn VV Kicks, hét team dat vrouwenvoetbal een eigen identiteit gaat geven. VV Kicks is uitgebreid met een aantal nieuwe experts. We kennen de sport vanuit verschillende hoeken en staan te popelen om al onze nieuwe ideeën wereldkundig te maken.

Leonne Stentler

Strateeg /
Concept ontwikkelaar

Fresia Cousiño Arias