Aflevering 11: In de voorlaatste aflevering van het debuutseizoen van 1920 Clubhouse trappen we de bomvolle aflevering af met de vraag die iedereen bezig hield deze week – waar is Sari van Veenendaal?! Behalve de magische trucs van Sari, introduceren we het goede nieuws item L.I.E.K.E, vieren we het convenant getekend tussen de KNVB en de Eredivisie Vrouwen teams en bespreken we de Engelse WSL & Championship met Nadine Hanssen, speelster van het net gepromoveerde Aston Villa. Verder komt ook het WK 2023 aan bod, en sluiten we natuurlijk af met het laatste transfernieuws met uiteraard een niet te missen glazenbol.

Sound Effects: Zinzi van Duijnhoven